Personal Branding

 

WAAROM PERSONAL BRANDING?

Als professional of als organisatie heb je een Personal Brand – of je het beseft of niet.
Als Merk wil je relaties aangaan en fans creëren, om uiteindelijk, zowel als professional als als individu je doelen te bereiken. Hier speelt beïnvloeding een belangrijke rol.

Personal Branding gaat dus niet over de technische expertise om je werk te doen; we gaan ervan uit dat die in orde is.
Het gaat wel over (bewuste en onbewuste) beïnvloedingsvaardigheden waar we allemaal automatisch mee te maken hebben. Met andere woorden, Personal Branding gaat over hoe je eruit ziet, hoe je praat, hoe je je gedraagt en hoe je anderen (emotioneel) raakt en weet te boeien met als uiteindelijke doel succesvol te zijn in wat jij doet.

WAT IS EEN PERSONAL BRAND?

Het is de beleving of de emotie die anderen bij of over jou hebben en het beschrijft het beeld van hun (professionele of persoonlijke) relatie met jou.

Wat je als sterk MERK nodig hebt zijn zaken als geloofwaardigheid, autoriteit, evenwicht, impact, charisma en authenticiteit. Zaken die soms moeilijk te bereiken zijn maar nog moeilijker om consequent te handhaven.

WAT LEVERT HET OP TE INVESTEREN IN MIJN PERSONAL BRAND?

  • je straalt meer vertrouwen uit
  • je hebt grotere impact
  • je krijgt meer keuzes en mogelijkheden
  • je bent tevreden over hoe je je werk uitvoert

WELKE DIENSTEN LEVERT FEEL GOOD EXPERT M.B.T. PERSONAL BRANDING?

Persoonlijke Kledingstijl. Kleding is je visuele handtekening en het is dus belangrijk om te weten hoe je je kleding voor je kunt laten werken.
Kleur in kleding. Het dragen van de juiste kleuren kan je jonger, aantrekkelijker of krachtiger maken. Het dragen van de verkeerde kleuren … doet het tegenovergestelde.
Garderobe check. Hoort de kleding die je in je kast hebt bij het leven dat je (zowel professioneel als prive) leidt? Wat moet je aanvullen, waar afscheid van nemen enz.
Personal Shopping. Ik help je bij het vinden en kiezen van de juiste kleding en accessoires afgestemd op je voorkeuren, stijl, kleuren, levensstijl en budget.
Training in etiquette, omgangsvormen, stemgebruik en houding.

Personal branding gaat om zichtbaarheid & authenticiteit