Over mij

B_000023

Ik ben Marie-José Korsten en het is mijn passie mensen te helpen zich optimaal te presenteren. Na 22 jaar in het bank en verzekeringswezen werkzaam te zijn geweest, was het tijd om voor mezelf te beginnen. Na een intensieve opleiding aan de Schoonheidsschool in België ben ik geslaagd als Allround Kleur-, Stijl- en Imagoconsulent.
In mijn functie als gediplomeerd kleur-, stijl- en imago-adviseur komen mijn creativiteit, enthousiasme, inlevingsvermogen, goed kunnen luisteren en respect voor de medemens uitstekend tot hun recht. Ik bezit een natuurlijke gave om mensen direct op hun gemak te stellen en in een omgeving te brengen waarin zij zich veilig voelen.

Ik ben gevestigd in Reuver, waar ik individuen en groepen tot zo’n 6 personen kan ontvangen. ook kunt u mij inhuren op locatie bij u op het bedrijf of een vergaderaccomodatie.

Zo gepolijst en snel als de wereld van fashion en trends, zo authenthiek en puur is mijn wereld thuis. Mijn gezin en mijn huis zijn mijn basis. Een smaakvolle combinatie van stijlen in een monument uit 1777 verscholen in het Limburgse beschermde dorpsgezicht Ronkenstein te Reuver (gemeente Beesel).  De ligging van mijn kleurenatelier, in een oase van rust en natuur, geeft het gevoel van een verwenmoment, een vakantiegevoel. Als je er zelf woont en werkt is het ook de plek van managen van je gezin, werkprocessen en tijdslimieten. Alles gezien vanuit de missie om de wereld mooier en vol zelfvertrouwen te laten zijn. Dat is wat elk mens verdient, aandacht.

Mijn vrijheidsdrang en het voortdurend op zoek zijn naar nieuwe ontwikkelingen kenmerken mijn advies en typeren mijn bedrijf Feel Good Expert. Het is een afspiegeling van wie ik ben.

Ik zou het leuk vinden om u binnenkort te mogen ontmoeten.

Hartelijke groet,

handtekening_blauw