Huwelijk


DOOR EEN AFSPRAAK TE MAKEN VOOR KLEUR- EN STIJLADVIES, KRIJG JE ANTWOORD OP AL JE VRAGEN. NIET ALLEEN VOOR JE HUWELIJKSDAG, MAAR OOK VOOR JE KLEDINGKEUZE IN DE TOEKOMST!


Voor een van de mooiste dagen van je leven wil je er op je mooist uitzien!

  • welk model jurk past het mooist bij mij?
  • is zuiver wit, crème-wit of juist een uitgesproken persoonlijke kleur beter?
  • is het leuker om mijn haar op te steken of niet?
  • zal ik handschoenen dragen of niet?

Je jurk, je haar, je make-up; alles moet “kloppen” voor die dag.
Het belangrijkste is dat je je er heel prettig bij voelt, en je onvoorwaardelijk
kunt genieten van deze dag.


WERKWIJZE

Een advies bestaat uit twee afspraken. Tijdens de eerste afspraak bepalen we je kleurtype (zie ook kleuradvies) en leer je hoe je je kunt opmaken in kleuren die perfect zijn afgestemd op je oog- huid- en haarkleur. Ook kijken we naar je figuurkenmerken. Tijdens de tweede afspraak gaan we verder met stijl, bespreken we je persoonlijke stijl en kleurenwaaier.

Je kunt er ook voor kiezen om  samen met vriendin(nen)/(schoon-) moeder/zus(sen) een workshop/vrijgezellenpartij te volgen. Ook zij willen er die dag prachtig uitzien natuurlijk!

EXTRA

Misschien heb je al een jurk uitgezocht en overweeg je of je je zult laten opmaken of niet. Wellicht is een make-up workshop dan iets voor jou. Ervaring leert namelijk dat veel mensen zich toch niet helemaal “zichzelf” voelen als ze zich laten opmaken. En dat is het laatste wat je wilt op deze dag!
Tijdens de workshop leer je hoe je zelf een prachtige (bruids)make-up kunt aanbrengen die ècht bij je past.

NIET ALLEEN VOOR DE BRUID!

Ook de bruidegom wil er op “zijn” dag onberispelijk uitzien. Tijdens een kleurenanalyse met globaal stijladvies kijken we wat mooie basiskleuren zijn voor je kostuum en wat de beste kleuren zijn voor overhemd en das. Door het dragen van de juiste kleuren zul je er stralend, gezond en energiek uitzien!

PRIJZEN

In overleg

Something old, something new, something borrowed, something blue