PARTICULIER

KLEURANALYSE

Je eerste indruk versterken. Net als deze dames je goed voelen met de juiste kleuren en dansend door het leven gaan. Want jij weet wat je uitstraalt!
Door goed te kijken naar je huid, ogen en eigen haarkleur en gebruik te maken van kleurdoeken in meer dan 150 kleuren zien we samen wat kleur met je doet en welke kleuren bij je passen.

STIJLANALYSE

Op zoek naar kleding die past bij je figuur, je karakter en bij een specifieke situatie. Er zijn momenten dan is het echt van belang dat je er stralend en in harmonie uitziet. De kunst is de stijl die bij je persoonlijkheid past te vertalen naar de situaties in iemands leven.
Door jouw lichaamsbouw goed in kaart te brengen, zien we samen welk figuurtype je bent. Door zelf je plus- en minpunten te benoemen, leer je jouw pluspunten te accentueren en minpunten te camoufleren. Eventuele verbeteringen vanuit je figuurtype zullen we gezamenlijk bespreken.

IMAGO-ADVIES

Klopt jouw uitstraling bij hetgeen je wilt uitstralen? Wil jij sociaal, informeel of juist zakelijk overkomen? Allemaal elementen die op een bepaald moment van belang zijn, waarbij je een heel verschillende indruk achterlaat.
Door met elkaar te bespreken hoe jij over wilt en kunt komen, zie je welk imago je het best uit kunt stralen en hoe je hiermee om kunt gaan.

 

‘Blijf dicht bij jezelf. Kijk wat kleur en stijl met je doen. Hoe ze jouw zelfvertrouwen versterken!’